Amerika Nasıl Bir Ülke

Aşağıdaki Yazıları Okudukça Amerikayı Daha Çok Seveceğinize Eminim. Amerikaya Gitmek Gibi Bir Hayaleiniz Varsa Gidin Kimseyi Sözünle Gitme Çok Kötü Gibi Diyenler Kendileri İçin Çok Kötü Olabilir Ama Böyle Bir Hayeliniz Varsa Ve Gitmesseniz. İçinizde Dert Olur Onunla Yaşamak Zorunda Kalırsınız. Bir 1 Seneliğine Gittim Hiç'de Pişman Değilim Eee O Zaman Niye Türkiyeye Geri Döndün Derseniz Benim Hayalim Orda Yaşamak Deyildi. Orayı Gezmek Dolaşmak Turist Olarak Gitmekti.


Amerika Nasıl Bir Ülke
  • Amerikada Her Yönden Zengin Bir Ülkedir. İster Kültürel İster Manevi Yönden Kişi Başına Duşen Ulusal Gelir 43,800 Dolor Türkiyede Bu Rakam 9,100 Dolordır. Aradagı Fark Çok Belli Zaten. Zengin Olmasının Sebeblerinden Biride İşsizlik %5 Oranlarındadır Ama Yine Türkiyede Bu Rakam %10'dur.
  • Amerikada Yüz Ölçümü Yönünden Büyük Bir Ülke Tam Olarak 46 Eyalet'i Vardır.Kasabaların Arazisi Bol Ucuz Arsalar Çogunluktadır. Amerika Büyük Bir Üllke Olmasını Geçtim. Her Mevsimi Yaşıyorsunuz. Karedeniz , Doğu , Çöl'ler Bile Bulunmaktadır.
  • Amerikanın Alt Yapısı Çok Sağlamdır Çok Şiddetli Yağmur Yağsa Bile Hiç Bir Yere Su Basmıyor Ve Yollarda Evlerde Toz Camur Olayı Yoktur. Tamamen Temiz , Düzenli , Tüm Gerekli Yasalar Düzenlenmiş Durumdadır.
  • Filmlerde Gördügünüz Gibi İster Okul Kutuphaneleri İster Sosyal Kutuphaneler Her Yönden Bilgi İçermektedir. Bilgilere Ulaşmak Çok Kolaydır.
  • Amerika'da Kurallar , Yasalar Ve Vatandaşların Vicdanları Sayesinde Ormanlar , Hayvanlar Doğa Harikaları Çok İyi Korunuyor.Bir Kent'e Oturmanıza Rağmen Bahçenizde Sincap, Tavsan, Kokarca, Rakun, Ğeyik, Atmaca gibi her tur hayvani gorebilirsiniz.
  • Amerikanın Sistemi Tamamen Kurumuştur. Düzenli Bir Sistem Uygulanmaktadır. Verği Sistemi , Trafiği , Polisiyesi , Yasaları Düzene Oturmuştur.


Amerika'da Eviniz Olsun,Amerikaya Vize,Amerikaya Uçak
Powered by Blogger.