Amerikanın Hangi Şehrine Gitmeliyim

Gelirinize Göre Seçim Yapın
Ohio Eyaleti
Amerika'nın Bir Eyaletinde 3000 Dolara Kral Gibi Yaşarken san francisco Gibi Pahalı Ülkelerde Çok Zor Yaşarsınız Ama 3000 Dolara Ohio , san diego Gibi Eyaletlerde Krallar Gibi Yaşarsınız. Pennsylvania Ve New Jersey Eyaletlerindede 3 Bin $ İyi Gecinirsiniz.

Amerikaya Öğrenci Olarak Gidiyorsanız
New York,New Jersey, Boston Taraflari Siz Öğrenciler İçin En Uygun Ve Türklerin En Çok Bulundukları Eyaletlerden Diyelibiriz Birde Ben Çapkınlık Yapayım Diyorsanız :)) nevada , florida Eyaletlerini Önerirrim.

Küçük Eyaletlere Gitmeyi Düşünenler
Türkiyede İstanbul İzmir Ankara Gibi Yerlerde Yaşıyorsanız. Kuçuk Kasabalara Eyaletlere Gitmenizi Tavsiye Etmem. Sizin İçin Çok Sıkıcı Olabilir.

Soğuk Eyaletler
Kanada Ayelatinin Dağlarından Biri
Boston, Chicago ve tum Kanada Bölgelerinde 9 Ay Güneş Görmeden Yaşayabilecekseniz Gidin Derim. Bu Eyaletlerde Havalar Çok Soğuk Diyebiliriz. Ve 9 Ay Klima Yakmadan Yaşayamazsınız Gelirinizin 200$ Elektiriğe Gideceğinize Emin Olun.

Güvenli Eyaletler
Bana Eyalet Varketmez Güvenli Bir Yer Olsun Ben İdare Ederim Diyorsanız Amerikanın Kuzey Bölgelerini Öneririm Gece Gündüz Her Yer Polis Dolu Şuç Oranı Az Olan Eyaletler Kuzey Bölgeleridir.


Amerika'da Eviniz Olsun,Amerikaya Vize,Amerikaya Uçak
Powered by Blogger.