Amerika'Da Nereleri Gezmeliyim

Amerikayı Gezmek İstiyorsanız İlk Öncelikle Şu Şehirlere Gitmenizi Öneririm. New York , Los Angeles , Washington Bu Şehirlerle İlğili Gezilecek Yerleri Aşağıda Belirttim. Ama Bu Şehirlere Gideceksiniz Bence Her Metre Karesini Gezmelisiniz. Çünkü Arkadaşlar Amerika Bir Harika. :)


New York'da Gezilecek Görülecek Yerler

Bir Gün New York'ka Giderseniz Dünyaca Ünlü Özgürlükler Anıtı ,Empire State Binasını Ve New York Şehinin Tek Yeşillik Alanı Tamamen Yapay Olarak Yaratılmış İçinde Bir Çok Aktife Ve Eylencenin Bulunduğu Central Park'ında Gezmelisiniz. Fazla Bilğim Olmadı İçin Sadece Bu Yerleri Biliyorum New York Şehrine Giderseniz Yazdıgım Turist Yerlere Gitmenizi Kesinlikle Öneririm.

Los Angeles'da Gezileyecek Görülecek Yerler
Hollywood Las Angeles Eyaletinde Bir Sokaktır. Ünlülerin Bulabileceğiniz Dünyaca Ünlü Bir Sokaktır. Sıcaktan Bunalarak Dezinin Kumsalın Tadını Çıkarmak İstediğinizde Kendinizi Malibu'da Bulmalısınız.Ve Son Olarak Beverly Hılls Lüx'e Dair Herşeyi Burada Göreceksiniz.

Washington'da Gezilecek Görülecek Yerler
Washington'da Dünyanın En Büyük Binalarında Biri Olan The pentagon Binasını Görmeniz Gerekli Bence Ve National gallery of arty Dünya Sanaçıların Eserlerinin Bulunduğu Bir Bölğedir.


Amerika'da Eviniz Olsun,Amerikaya Vize,Amerikaya Uçak
Powered by Blogger.